Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε από τον πατέρα ενός αθλητή μας..

Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε από τον πατέρα ενός αθλητή μας..
Ήταν Αύγουστος του 2012 όταν ο υιός μας Παναγιώτης μας ζήτησε να τρέξει σε έναν αγώνα ΜΤΒ στην άνω Χώρα Ναυπακτίας. Στην αρχή προσπάθησα να τον αποθαρρύνω μιας και το ποδήλατό του –ναι, αυτό που έτρεξε σε όλους τους αγώνες ΜΤΒ φέτος- ήταν (και είναι) πλήρως ακατάλληλο για αγώνες. Στην επιμονή του, τελικά ήρθε η θετική απάντηση μας μιας και με την ευκαιρία αυτή η οικογένειά μου θα συνδύαζε και τις θερινές της (3ήμερες λόγω κρίσης) διακοπές. Στον αγώνα κατέλαβε την 9η θέση. Δεν πέρασε πολύ ώρα από τον τερματισμό του και περίπου 4-5 αθλητές μας πλησίασαν και μας συνεχάρησαν για την απόδοσή του….(???) . 2-3 από αυτούς μας προέτρεψαν να μην τον αφήσουμε και να του πάρουμε άλλο ποδήλατο.
Πήγαμε και σε επόμενο αγώνα, στην Βελβίνα Ναυπακτίας. Πάλι τα ίδια.
Μέσα στο επόμενο 20ήμερο έστειλε ο καλός μας Θεός στην εργασία της συζύγου μου τον Κο Στέφανο Κόκκινο. Με χαρά μας έδωσε το τηλέφωνο του προπονητή Κου Φωκά. Μας πρότεινε εργομέτρηση για να δούμε αν ο Παναγιώτης είναι ικανός για ποδηλασία ή όχι. Κάπως έτσι αρχίζει η πορεία του Παναγιώτη στην ποδηλασία.

Το τρέχον έτος, σε γενικές γραμμές και παρά τις οικονομικές δυσκολίες, ήταν ικανοποιητικό, και οι εμπειρίες πολύτιμες.

Με την παρούσα επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους αυτούς που βοήθησαν τον Παναγιώτη να είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος.

Αυτοί είναι:
1. Ο προπονητής του Κος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΚΑΣ
2. Το service ποδηλάτων GRAMMARIOS BIKE
3. O Κος ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ για την πλήρη γκάμα ZIP – VIT
4. Η SΑLICE για το Κράνος και τα γυαλιά
5. Η MAXXIS για τα ελαστικά
6. Η KOVANIS SPORT για την ενδυμασία
7. Οι ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ που τον ¨αγκάλιασαν¨
8. ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΙΚΟ στην Ιτέα.
9. Οι συγγενείς και φίλοι που μας παρείχαν διαμονή όπου χρειάστηκε.

Εύχομαι πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου να έχουμε βρει για τον Παναγιώτη και προσωπικούς χορηγούς, προκειμένου να εξασφαλίσουμε νέο υλικό (ποδήλατο και περιφερειακά) καθώς και την κάλυψη των εξόδων (καύσιμα, διαμονή, φαγητό) μιας και η κρίση συνεχίζει το καταστροφικό της έργο και οι αγώνες δεν είναι και λίγοι. Αν καταφέρουμε τα παραπάνω, τότε είμαι σίγουρος πως η νέα σεζόν θα είναι αποδοτικότερη και λαμπρή όχι μόνο για τον Παναγιώτη Ζουμά αλλά και για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ γενικότερα.

Συνέντευξη:

Σπυρίδων Ζουμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: